Fryso Zadels

Het beste zadel voor ruiter en paard. Fryso® zadels zijn handgemaakte dressuurzadels en veelzijdigheidszadels van de hoogste kwaliteit leer en hebben als basis een houten verende boom. Onze op maat gemaakte paardenzadels kenmerken zich door een bijzonder goede afwerking, en een comfortabele zachte zit.. Lees Meer!

Florian Horsefood

Bij Florian Horsefood geloven we dat een gezond en gelukkig paard begint met de juiste voeding. Daarom hebben we een assortiment van hoogwaardige, natuurlijke paardenvoeding ontwikkeld, die speciaal is samengesteld om aan alle voedingsbehoeften van jouw paard te voldoen.. Lees Meer!

Het Koninklijk Friesch Paarden Stamboek

Ter bescherming van het Friese paard richtte een groep Friese landeigenaren en boeren in 1879 in herberg ‘De drie Romers’ te Roordahuizum (Reduzum) het (Friesch) Paarden-Stamboek op. Het eerste paardenstamboek van Nederland van het enige eigen paardenras dat Nederland rijk is. Van bijna uitgestorven tot inmiddels een bloeiend ras met 70.000 geregistreerde paarden in meer dan 80 landen: het Friese paard heeft vele stormen overwonnen en is populairder dan ooit.. Lees Meer!

Tweespan Exclusive Ruitersport

Tweespan heeft een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen voornamelijk gericht op de veeleisende ruiter/amazone. Als intensieve beoefenaars en liefhebbers testen wij onze producten op functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om een goed onderlegd advies te kunnen geven.. Lees Meer!