De agenda kan weer ingevuld worden voor de Fryso Florian Bokaal, de competitie voor jonge Friese paarden met sportaanleg. Er zijn vier data gereserveerd voor de selectiewedstrijden, waarbij de jury zal bestaan uit Corrie Rave én Bettine van Harselaar, Jolanda de Nekker of Herman Wientjes.

  • Zaterdag 29 juli te Warga | Aanvang 18.00 uur
  • Zondag 6 augustus te Lunteren | Aanvang 10.00 uur
  • Vrijdag 11 augustus te Haskerhorne | Aanvang 13.00 uur
  • Zondag 27 augustus te Harich | Aanvang 13.30 uur

Twee instructiedagen en de finale op de Centrale Keuring

Op zondag 20 augustus (in Lunteren) en woensdag 6 september (in Sonnega) vinden de instructiedagen plaats, onder leiding van Corrie Rave. De halve finale én de finale worden verreden op de Centrale Keuring die van woensdag 13 tot en met zaterdag 15 september plaatsvindt in Harich. Tijdens de finale komen de gastruiters in actie: Mark van Leeuwen en Marten Luiten. Het jureren zullen Marian Dorresteijn en Corrie Rave op zich nemen.

Proeven en opgave via vernieuwde KFPS-website

Op de vernieuwde website van het KFPS (onder het menu sport – > Fryso Florian Bokaal) zijn de proeven te vinden voor de vier-, vijf- en zesjarige paarden. Bovendien staat er beschreven hoe het paard aan te melden via MijnKFPS. Klik hier om naar de KFPS website te gaan.